Megfelelő kiegészítőt keresel? A legjobb helyen jársz. Kihozzuk az iPhone-odból a maximumot.

Smart Clinic iPhone szerviz

Sejtelmes fashion tok

Az impozáns hátlapi kivágással rendelkező tok többet mutat, mint sejtet. Épp csak ott takar, ahol feltétlen szükséges. 


A hátlapot borító kristálytiszta, átlátszó polikarbonát réteg azonban képes megóvni a készüléket a karcolásoktól, a széleket és a kamera menti részeket pedig akár az erősebb ütésektől is.

Stilmind Monokini iPhone 7 tok

Ár: 8.990 Ft

Ettől függetlenül a tokot kizárólag azoknak ajánljuk, akik számára fontos a divat. Ugyanis ma már az iPhone-od is része a stílusodnak.


A Stilmind Monokini iPhone 7 tok kiváló ajándék azok számára, akik nem szeretnék véka alá rejteni készülékük szépségét.

A meghosszabbított előlapi peremek azáltal csökkentik a kijelzőtörés veszélyét, hogy leejtéskor hamarabb érintkeznek a szilárd felülettel, így elnyelik az ütközésből eredő rezgési energiákat.


A Stilmind Monokini fogása magabiztos és kellemes. Kialakításának köszönhetően jelentősen csökken annak esélye, hogy kicsúszik a kezedből az eszköz.

Stilmind Jet Set Flip iPhone 7 tok

Napjainkban egyértelműen divat a fémes kialakítás. Egy elegáns bőrönd és egy kifinomult ízlést sejtető iPhone tok esetében egyaránt.


A Stilmind kiegészítők tervezői kivétel nélkül a divatszakmában tevékenykednek, ezért joggal érezheted úgy, hogy ezek a tokok nem csupán funkcionális szerepet töltenek be. A Stilmind tokok részei a stílusodnak.

Ár: 11.990 Ft

Szelíd, fémes elegancia

Ráadásul a kinyitható fémtokban a legfontosabb irataid is elférnek, így nem fordulhat elő többé, hogy a mindennapos rohanás közepette otthon felejted őket. A kinyitható tárcatok továbbá hatékony védelmet biztosít a készüléked kijelzője számára.


A kiegészítő precíz kialakításának köszönhetően pedig nem kell attól tartanod, hogy a tok lefogja a hangszórókat vagy kényelmetlenné teszi a gombok és csatlakozók, esetleg a kamera használatát.

Bár a készüléket 360°-ban védő kiegészítő ráadásul karc- és ütésálló, véleményünk szerint a tok már önmagában egy olyan ékszer, melyre érdemes vigyázni.


Ez a gondosan megmunkált, elegáns fém iPhone tok azok számára tökéletes ajándék, akik adnak a külsőségekre, de ennek ára, hogy a reggeli készülődés során a legtöbbször otthon felejtenek valamit.

Átlátszó könnyedség

Ha eddig még nem gondoskodtál a készüléked védelméről, mondván, nem szeretnéd eltakarni az iPhone tökéletes dizájn elemeit, vess egy pillantást erre a többrétegű, átlátszó tokra! 


Az iPhone ugyanis valóban gyönyörű. A karcos, kopott készülék azonban inkább kiábrándító, semmint impozáns.

Neo Hybrid Crystal iPhone 7 tok

Ár: 10.990 Ft

Az átlátszó védőtok 2 rétegből áll: egy rugalmas, hátlapi védőrétegből és egy ütésálló fém bumperből, mely a készülék sarkait és peremeit óvja a különböző sérülésektől.


A gombok és a csatlakozók menti kivágások pontosan illeszkednek a készülék vonalaihoz, így minden gombnyomás a természetesség érzetét kelti majd, ahogyan a töltő csatlakoztatása sem válik macerás műveletté.

A hátlapi kamerát körülölelő kivágás nem lóg bele a kamera lencséjébe, így a tokban készített fotók folt és zajmentesek maradnak.


Ennél a toknál keresve sem találnál jobb ajándékot azok számára, akik nem szeretnék eltakarni készülékeiket, viszont mindenképpen megőriznék annak újkori állapotát.

A városi nehéz páncélzat

UAG Monarch iPhone 7 tok

Ezzel a tokkal számodra is ismeretlenné válik a telefontörés fogalma. Az UAG Monarch többrétegű iPhone tok minden olyan fizikai behatásnak ellenáll, mely a készüléked komolyabb igénybevétele során veszélyeztetheti.


Ha biztosan tudod, hogy nálad egyetlen telefon sincs biztonságban, érdemes ezzel a tokkal maximalizálnod az iPhone védelmét.

Ár: 13.990 Ft

A katonai minősítéssel bíró kiegészítő külső, rugalmas rétege elnyeli az ejtés vagy ütődés során keletkező fizikai rezgéseket, a kemény hátlapi váz pedig stabilan tartja a készüléket. Az olcsóbb, gyenge minőségű tokokkal ellentétben az UAG Monarch nem okoz mikro karcolásokat az iPhone-od hátlapján. 


A hangerő- és bekapcsológombokon elhelyezkedő védőréteg pedig a szennyeződések okozta meghibásodások ellen nyújt védelmet. A precízen megmunkált külső réteg magabiztos fogást garantál, az iPhone tokba való bepattintása pedig egyetlen egyszerű mozdulattal elvégezhető.

El kell ismernünk, a fentiekben bemutatott divattokok mellett ez a többrétegű tok kevésbé fest elegáns kiegészítőnek. Viszont nem is ez a feladata.


Ez a masszív, ütésálló tok kitűnő ajándék lehet azok számára, akik általában nem kímélik a készüléküket és a hatékony védelem reményében feláldozzák a visszafogott megjelenést. Sportolók, rendszeresen túrázók imádni fogják az UAG Monarchot!

Biztonság és kényelem vezetés közben

iOttie Easy One Touch 3 univerzális autóstartó

Vezetés közben elengedhetetlen a maximális figyelem és koncentráció. Elég egy óvatlan pillanat, amikor a zsebedből vagy a kézifék mellől próbálod előkotorni a csörgő készüléked és máris megtörtént a baj.


Az iOttie Easy One Touch a legtöbb okostelefonnal kompatibilis. Teleszkópos tartókarja segítségével olyan pozícióba állíthatod a készüléked, amilyenbe csak akarod. Így egyetlen gombnyomással fogadhatsz hívásokat és könnyedén rápillanthatsz az éppen futó navigációs alkalmazásaidra.


Mindezek mellett a készülék is végig biztonságban utazik, ahogyan az autóban ülök mindannyian, hála annak, hogy ezentúl nem osztod meg a figyelmed.


Az univerzális autóstartó mindenki számára tökéletes ajándék, aki hetente legalább egyszer a volán mögé ül.

Ár: 10.990 Ft

Méret specifikációk:

Azoknak, akik mindig úton vannak

BMW Power Bank Tricolor Stripes

Vezetés közben elengedhetetlen a maximális figyelem és koncentráció. Elég egy óvatlan pillanat, amikor a zsebedből vagy a kézifék mellől próbálod előkotorni a csörgő készüléked és máris megtörtén a baj.


Az iOttie Easy One Touch a legtöbb okostelefonnal kompatibilis. Teleszkópos tartókarja segítségével olyan pozícióba állíthatod a készüléked, amilyenbe csak akarod. Így egyetlen gombnyomással fogadhatsz hívásokat és könnyedén rápillanthatsz az éppen futó navigációs alkalmazásaidra.


Mindezek mellett a készülék is végig biztonságban utazik, ahogyan az autóban ülök mindannyian, hála annak, hogy ezentúl nem osztod meg a figyelmed.


Az univerzális autóstartó mindenki számára tökéletes ajándék, aki hetente legalább egyszer a volán mögé ül.

Ár: 17.990 Ft

Nem találtad meg a tökéletes kiegészítőt?

Webshopunk kínálatában több, mint 20 különböző Apple okoskészülékhez találsz praktikus kiegészítőket. Tokok, kijelzővédők, fülhallgatók, kábelek és autós kiegészítők egész sora várja, hogy rájuk találj.

"Teljes mértékben kijelenthetem, hogy telefonfüggő vagyok. A fél életemet a telefonomban tartom. A barátaimmal a nap 24 órájában chatelek, a különböző közösségi portálokat is a telefonon keresztül látogatom napközben. SMS-ben kapom a híreket, emailezek, internetezek rajta, a napi programjaim a naptárban tartom, jegyzetelek benne, így valóban használom és kihasználom a telefonom. Egész nap a kezemben van, így fontos, hogy védjem és mivel nő vagyok és kedvelem a szép, divatos dolgokat, ezért szeretem, ha a telefonom is divatosan van öltöztetve. Ezért választottam a Smart Clinic kínálatából a pink és rózsaarany színű Incipio Edge Chrome iPhone 6 tokot. Szeretem az arany színt és ezzel a tokkal a telefonom is egy ékszerré vált a kezemben amellett, hogy védve is van a sérülésektől."

Zimány Linda

"Boltokban és javító műhelyekben manapság ritkán ér meglepetés. Mármint kellemes. A Smart Clinic azonban meglepett a pult mögül áradó kedvességgel, szolgálatkészséggel, magabiztossággal és nyilvánvaló szakértelemmel.

Pierrot

Üzleteinkben elegáns, kényelmes környezetben válogathatsz széleskörű kínálatunkból

©2017 - Minden jog fenntartva - Line of Least Resistance Kft.

Created by Szabolcs Jasik

Nézz szét nálunk!